Skip to main content

+32(0)488 25 05 35 |  info@naturaloci.be 

Onze producten


Zaden Bloemenweide
Natura Loci: officiële distributeur van de firma Nüngesser

Natura Loci is de officiële verdeler in België van de firma Nüngesser. Die firma selecteert en produceert verschillende zaadmengsels voor bloemenweiden die zijn aangepast aan onze regio's.

Natura Loci koos deze zaadmengsels vanwege hun uitstekende kwaliteit.

Deze bloemenweidemengsels bevatten uitsluitend wilde soorten en geen « tuinbouwvariëteiten » die alleen voor hun kleuren zijn gekozen ;
 - bloemenweiden die zich langdurig hebben bewezen
 - bloemenweiden die zorgvuldig geselecteerde en geproduceerde zaden combineren ; geen fytosanitaire behandeling of chemisch wieden op de akkers ;

Elk door Natura Loci verkocht mengsel voor bloemenweiden komt overeen met een bepaalde behoefte of grondsoort ; ze worden nauwkeurig samengesteld door Nüngesser, dat de wereld van milieudeskundigen goed kent : botanici, ecologen, wetenschappelijke projectleiders...

Met een beetje geduld zult u in de loop der jaren, soms al na enkele maanden, een bloeiend dekgewas zien ontstaan, een subtiel evenwicht tussen bloemen en grassen, dat welbehagen combineert met de voldoening van het creëren of herstellen van een verdwenen ecosysteem.

Door hun samenstelling en duurzaamheid zijn deze bloemenweidemengsels in verpakkingen van 1 of 5 kg uitermate geschikt voor doelen zoals het laten herbegroeien van landschappen (weiden, akker- en boszomen, oevers, wegen, spoorwegen, paden…, parken, stedelijke gebieden…).

Onze belofte


"Met een beetje geduld zie je een bloemrijk bladerdak ontstaan, een subtiele balans tussen bloemen en grassen, die plezier combineert met de voldoening van het creëren of herstellen van een verdwenen ecosysteem."

Gamma


Met Nüngesser biedt Natura Loci 4 mogelijkheden :


Het Sedamix assortiment


Bloemenweidemengsels speciaal ontworpen voor specifieke omgevingen : natuurlijke weiden, bosranden, wetlands, entomofauna, enz

Samenstellingen met 94% wilde bloemen en grassen, gecombineerd met 6% gekweekte bloemen.

Het Primula assortiment


Dezelfde benadering als het Sedamix assortiment, maar met een grotere verscheidenheid aan bloemen (gemiddeld een vijftigtal !) en wilde grassen. Bloemenweiden met een hoge ecologische waarde voor liefhebbers.

Samenstellingen : 100% wilde bloemen en grassen.

Het assortiment Adonis


Een puur decoratief assortiment voor pleinen, rotondes, bloemperken, enz.

Samenstellingen : 100% tuinbouw.

Mengsels op maat


Naast haar catalogus kan Natura Loci reageren op aanbestedingen met specifieke samenstellingen die in het bestek worden beschreven.

Ontdek het volledige assortiment

van het merk Nüngesser

Michel Dereau
Beheerder

+32(0)488 25 05 35
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Rue de Louvain, 5 | 1315 Piétrebais

Hebt u advies nodig ?
Publiek I Privé I Particulier

©2023 Natura Loci - TVA : BE 0672 881 179 - IBAN: BE55 1431 0004 0144 | Webmaster: